Нови песни (1 – 7 октомври)

Amairo Weekly Music

Тъй като слушам доста повече музика напоследък, реших да се изкопирам и да създам едни седмични публикации, както в книжния ми блог, които да са нещо от рода на “Седмично с Амаиро”, където да споделям новите песни, които са ми харесали.

Преди да покажа песните обаче, искам да изясня, че като казвам нови песни, това не означава, че говоря за песни, които са излезли сега. Имам предвид, че са нови за мен, така че дори и да има песен, която е излязла преди години, това означава, че аз съм я чула сега и ми е харесала.

Тази седмица обаче всички 5 песни са нови. Някои може да се затвърдят като любимци на месеца, а някои не. Всичко зависи от това, какво ще продължа да слушам. И без да се мотая вече, ето кои са песните.

iKON – 이별길(GOODBYE ROAD)

Super Junior – Animals

Day6 – Breaking Down

Lay – Give Me A Chance

“Give Me A Chance” на Лей е божествена. Може и да съм леко пристрастна, но песента наистина е много добра и от сега мога да кажа, че ще е от любимите за месеца.

Последната песен е “Eclipse” на Темин. За съжаление е налична само в стрийминг платформите, затова за да я чуете кликнете на линка към Spotify.  

xoxo
Amairo out

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *