5 Songs on My Mind #1

5 Songs on Friday

Петък, 20-ти декември 2019! И докато се чудех какво да правя в тази скучна вечер, гледайки статистиката в Last.fm, реших да започна да пускам по няколко песни в един вид нова рубрика. Във всеки такъв пост ще споделям по 5 песни, които са ми наум и не мога да спра да слушам.

Да започваме!

#1: EXO – Obsession

Няма да съм аз, ако не започна с EXO! Все пак, това е най-любимата ми група. “Obsession” е заглавната песен от последния им албум и я обичам прекалено много.

#2: CL – +ONE AND ONLY180228+

CL беше лидерката и главен вокалист и рапър на момичешката група 2NE1. Е, 2NE1 вече не са активни и договорът и с YGE изтече и тя се завърна с нова музика. Първите ѝ нови песни са направо като огън, а аз лично съм прекалено пристрастена към “+ONE AND ONLY180228+” и не мога да спра да я слушам. Трябва да я чуете и вие.

#3: CIX – Numb

CIX са к-поп група, която дебютира тази година. И докато харесах дебютната им песен и ми допадна японският им рилийз, тази последна песен от последното им завръщане е невероятна. Прекалено добра и не мога да спра да си я тананикам. Обожавам я.

#4: 5 Seconds of Summer – Easier (cover by A.C.E)

Първо искам да кажа, че всъщност не слушам много западна музика. Или почти изобщо. Има няколко песни, които знам, но това е защото любими мои музиканти от Азия са им правили кавъри. И тук случая е същия. Чувала бях за 5SOS, но така и не бях слушала нито една тяхна песен. Е, сега знам една и честно казано предпочитам да слушам кавъра, направен от A.C.E, които по мое мнение са много по-добри – разбира се, това е лично мнение!

#5: IN2IT – SnapShot

Преди точно 2 седмици, в този момент, бях на концерта на IN2IT в България и имах възможността да слушам тази песен на живо, заедно и с другите им песни. Беше страхотно преживяване, момчетата са много талантливи и изпълненията им на живо са великолепни и заслепяващи. Песента ми остана в мозъка и само си я тананикам през последните 2 седмици, затова нямаше как да не я включа тук.

xoxo
Amairo out

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *