Ново начало

Ново начало

Здравейте! Аз съм Кики, Амаиро или пък Калина.

Май и юни 2020-та се оказаха месеците на новите начала. Смених адреса, смених телефона, смених си и работата… а сега промених и този блог.

До преди месец това местенце събираше всичките ми мисли на английски език, но в един момент толкова много ми се прииска да мога да пиша на чист български, че последвах желанието си и реших да започна наново.

Някой може да ме познава като човека, стоящ за блога A Court of Books and Magic, както и главният организатор на LitCon България 2018. И няма да сгрешите. Но аз обичам да пиша и за друго освен за книги, затова и това кътче в интернет вече съществува.

Какво ще намирате тук?

  • музиката, която слушам;
  • размисли и страсти на различни теми от ежедневието, света, политиката или каквото просто ми е на ум и искам да споделя;
  • любимите ми небостъргачи и архитектурни влечения;
  • съвети за блогването и работата с WordPress;
  • събитията, която посещавам;
  • и каквото друго ми мине през ума.

Какво няма да намерите тук?

  • книги и ревютата им. Ако Ви интересува това, то може да посетите книжния ми блог, където ще продължа да споделям литературните си вълнения.

Не знам колко редовна ще бъда. Може би ще има моменти, в които ще публикувам нови постове по няколко пъти в седмицата, а може би ще има и такива, в които ще публикувам веднъж на две седмици. Стресът е навсякъде и ме гони активно и реших да не обещавам нищо, което не съм убедена, че ще мога да изпълня!

Ще се опитам да бъда активна във Facebook, затова може би ще пожелаете да харесате страничката ми там. Ако пък сте любители на Instagram, то може да ме намерите на @kiki_amairo. Ако пък ви трябва още нещо, вижте страницата ми с контакти, за да откриете най-удобния за Вас начин да ми пишете!

Ще се радвам да се запознаем! :)))

xoxo
Amairo out

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *