Amairo Log: Basquiat

Basquiat

Още една седмица, в която не свърших нищо. Ходя на работа, прибирам се, ям, спя. И после пак същото. Някак си не си представях ежедневието си по този начин и не ми харесва.

Днес обаче седнах и писах. Ей така, по желание. Не защото трябва, а защото искам. Май все пак това е разковничето – желанието. Да искам да правя това, в което съм най-добра, и да имам възможността да го правя. Трябва да си оставя някъде бележка, която да гласи “Не се насилвай, всичко ще е наред, когато спре да те е страх”.


Тази седмица най-накрая намерих време да слушам повече музика. Въпреки това обаче имам доста да наваксвам – имам албуми за слушане, които са излезли през май, а сега е краят на юли.

Наскоро излезе първият албум на EXO-SC, а в Spotify най-накрая върнаха песните на VIXX. Е, без първите песни на Рави, така че няма пълно щастие, но поне другите са тук и всичко на Лео вече е налично в платформата.

А ATEEZ се завръщат в идващата сряда, а аз вече нямам никакво търпение.


“Basquiat” е последната песен на PENTAGON. Момчетата я създадоха за предаването “Road to Kingdom”, което уви не спечелиха, но пък песента е трепач. Държа да споделя, че много се радвам на началото на песента и че тези женски гласове, които чуваме определено са български. Чуйте и вие!


Ето и няколко интересни линка, които ми се иска да споделя:

An Evangelist for Remote Work Sees the Rest of the World Catch On – едно интервю с любимия ми Мат Муленвег, което много ми допадна. Мат е основателят на WordPress, а аз съм му голяма фенка. Надявам се някой ден да успея да го видя на живо на някой WordCamp.

N.E.W.T’s Magical Readathon 2020 TBR – реших да участвам в последната част на този четатон. А тук споделих кои книги се каня да чета.


Amairo’s Top 10 Songs | Week 1

#1: Baekhyun (EXO) – Candy
#2: Lay (EXO) – 靈 (Ling)
#3: Chanyeol (EXO-SC) – Nothin’

#4: Sehun (EXO-SC) – On Me
#5: EXO-SC – Telephone
#6: EXO-SC – 1 Billion Views
#7: A.C.E – Stand By You
#8: PENTAGON – Basquiat
#9: TXT – PUMA
#10: Ken (VIXX) – Greeting

xoxo
Amairo out

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *