Amairo Log: Walk on Memories

Това, спомените са опасно нещо.

Седиш си най-спокойно някоя вечер и изведнъж докато просто си скролваш из някой сайт те залива спомена за някоя случайна случка от миналото. Връща към стари емоции, хора, които не сме чували и виждали от години и изведнъж му се приисква на човек да се върне в миналото.

Точно такава ми е тази вечер. Искам да се върна само няколко години назад, когато много от нещата бяха толкова по-лесни и не се налагаше да се съобразявам дори как дишам, за да не обидя някой или пък да го/я засегна с просто изказване на какво смятам, че ще е най-добре за мен.


Но не съм тук, за да мрънкам, а за да започна официално новата си един вид “рубрика” – Amairo Log. Какво представлява това ли? Да кажем, че това ще е един вид една обща публикация за деня, в която да споделя нещо, което много ме мъчи и искам да си излея душата, така като направих в редовете по-горе. Освен това обаче, в този тип постове ще споделям и рандъм любими неща, които са ми направили впечатление – например любима песен, филм, сериал или публикация в онлайн пространството.

Другото нещо, което може би се забелязва е втората част от заглавието. В голямата си част това ще са заглавия на песни, а някъде из поста, ще ви споделям и коя всъщност е тази песен. ^^

“Walk on Memories” е песен на EXO, която е от четвъртия им студиен албум “The War”. Не мога да кажа, че е една от най-любимите ми, тъй като всички песни на EXO са ми любими, но тази е много в тон с настроението ми.


Между другото, да се оплача, но напоследък съм в тотален читателски блок. Не съм чела от почти месец и това трябва да се промени. Дано успея да си намеря четиво, което да ме накара да ми се прииска да чета отново.

xoxo
Amairo out

Amairo

Blogger, book hoarder, art lover! I like k-pop, visual kei and rock music! WordPress Lover! Writing is my passion, music is my life!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: