Amairo Log: Walk on Memories

Това, спомените са опасно нещо.

Седиш си най-спокойно някоя вечер и изведнъж докато просто си скролваш из някой сайт те залива спомена за някоя случайна случка от миналото. Връща към стари емоции, хора, които не сме чували и виждали от години и изведнъж му се приисква на човек да се върне в миналото.

Точно такава ми е тази вечер. Искам да се върна само няколко години назад, когато много от нещата бяха толкова по-лесни и не се налагаше да се съобразявам дори как дишам, за да не обидя някой или пък да го/я засегна с просто изказване на какво смятам, че ще е най-добре за мен.


Но не съм тук, за да мрънкам, а за да започна официално новата си един вид “рубрика” – Amairo Log. Какво представлява това ли? Да кажем, че това ще е един вид една обща публикация за деня, в която да споделя нещо, което много ме мъчи и искам да си излея душата, така като направих в редовете по-горе. Освен това обаче, в този тип постове ще споделям и рандъм любими неща, които са ми направили впечатление – например любима песен, филм, сериал или публикация в онлайн пространството.

Другото нещо, което може би се забелязва е втората част от заглавието. В голямата си част това ще са заглавия на песни, а някъде из поста, ще ви споделям и коя всъщност е тази песен. ^^

“Walk on Memories” е песен на EXO, която е от четвъртия им студиен албум “The War”. Не мога да кажа, че е една от най-любимите ми, тъй като всички песни на EXO са ми любими, но тази е много в тон с настроението ми.


Между другото, да се оплача, но напоследък съм в тотален читателски блок. Не съм чела от почти месец и това трябва да се промени. Дано успея да си намеря четиво, което да ме накара да ми се прииска да чета отново.

xoxo
Amairo out

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *