Life

За юли

Кога дойде юли? Тази година мина толкова бързо, че изобщо не я усетих. Имам чувството, че ще мигна и вече ще е декември. Ама засега е юли.

Последните три седмици бяха доста изморителни. Все пак нова работа означава много нова информация за учене. Но вече се чувствам една идея по-уверена, а това означава, че ще имам много повече време за писане както тук, така и на всички останали места, към които пиша публикации.

За юли

Реших през този месец, макар и да му пропуснах началото, да се предизвикам и да пиша по една публикация (за различните сайтове) всеки ден. Така всяка вечер след работа ще знам, че вместо да седя и да цъкам на играта, ще трябва да пиша пост за някъде.

Втората ми цел през юли е да чета повече. През изминалите месец и половина не съм прочела нито една книга и ситуацията направо взе да излиза извън контрол. Това трябва да спре сега и веднага. Затова всеки ден трябва да сядам и да чета по минимум 30 страници.

Да снимам! Профилите ми в Instagram са толкова изостанали, че направо ме е жал да ги гледам. И личния, и книжния профил. Затова си поставям за цел да снимам по-често, и да качвам по-често.

И накрая, но не и по важност – да слушам! Последния месец закъсах и със слушането. Не съм слушала толкова малко музика от много време насам. Само правя плейлисти и не стигам до никъде, и това определено трябва да се промени на мига.

Къде?

Новите публикации ще може да следите (ако желаете) на следните места:

И за финал ви черпя с един невероятен кавър на Бога на баладите – Чен от EXO!

xoxo
Amairo out

It's only fair to share...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Tumblr
Tumblr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: