Basquiat
Amairo Log

Amairo Log: Basquiat

Още една седмица, в която не свърших нищо. Ходя на работа, прибирам се, ям, спя. И после пак същото. Някак си не си представях ежедневието си по този начин и не ми харесва.

Днес обаче седнах и писах. Ей така, по желание. Не защото трябва, а защото искам. Май все пак това е разковничето – желанието. Да искам да правя това, в което съм най-добра, и да имам възможността да го правя. Трябва да си оставя някъде бележка, която да гласи “Не се насилвай, всичко ще е наред, когато спре да те е страх”.


Тази седмица най-накрая намерих време да слушам повече музика. Въпреки това обаче имам доста да наваксвам – имам албуми за слушане, които са излезли през май, а сега е краят на юли.

Наскоро излезе първият албум на EXO-SC, а в Spotify най-накрая върнаха песните на VIXX. Е, без първите песни на Рави, така че няма пълно щастие, но поне другите са тук и всичко на Лео вече е налично в платформата.

А ATEEZ се завръщат в идващата сряда, а аз вече нямам никакво търпение.


“Basquiat” е последната песен на PENTAGON. Момчетата я създадоха за предаването “Road to Kingdom”, което уви не спечелиха, но пък песента е трепач. Държа да споделя, че много се радвам на началото на песента и че тези женски гласове, които чуваме определено са български. Чуйте и вие!


Ето и няколко интересни линка, които ми се иска да споделя:

An Evangelist for Remote Work Sees the Rest of the World Catch On – едно интервю с любимия ми Мат Муленвег, което много ми допадна. Мат е основателят на WordPress, а аз съм му голяма фенка. Надявам се някой ден да успея да го видя на живо на някой WordCamp.

N.E.W.T’s Magical Readathon 2020 TBR – реших да участвам в последната част на този четатон. А тук споделих кои книги се каня да чета.


Amairo’s Top 10 Songs | Week 1

#1: Baekhyun (EXO) – Candy
#2: Lay (EXO) – 靈 (Ling)
#3: Chanyeol (EXO-SC) – Nothin’

#4: Sehun (EXO-SC) – On Me
#5: EXO-SC – Telephone
#6: EXO-SC – 1 Billion Views
#7: A.C.E – Stand By You
#8: PENTAGON – Basquiat
#9: TXT – PUMA
#10: Ken (VIXX) – Greeting

xoxo
Amairo out

It's only fair to share...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Tumblr
Tumblr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: