Amairo Log

Amairo Log: Criminal

Понеделник – денят, който никой не обича. Или поне всички тези, на които работна седмица започва в понеделник. Признавам си, вече и аз не го обичам, ама няма как да променя каквото и да било в този момент.

Затова като един типичен Телец и представител на градското стадо на Майничките, днес теглих майните на всички притеснения и си казах, че няма смисъл да се стресирам и да мисля до безкрай за неща, които не мога да променя. Подейства доста добре и въпреки натоварения ден на работа, (да, бях на работа, нищо, че е празник) вечерта се чувствах добре и в мир със себе си. То било хубаво, бе!


Днес излезе албума на Темин – Never Gonna Dance Again : ACT 1 – и честно казано ме отвя. Съдържа 9 песни – 7 нови, сингъла “2 KIDS” и версия на корейски на хитовото парче “Famous”. Заглавната песен “Criminal” не само че е много добра, но и видеото към нея е доста приятно и много визуално. Темин в близък кадър? Да, моля!!!


Реших се да си търся вече наистина психоаналитик. В близките дни ще се впусна в едно велико търсене на такива специалисти в Пловдив и каквото Google покаже. Ходенето на психоаналитик все още не е приета практика в България, но предпочитам да опитам, отколкото да затъвам повече и повече в депресивни мисли.


А ти видя ли?

Написаното слово остава – задължително е да прочетете това интервю с Ива Колева. И докато сте там вижте и всички останали интервюта, особено ако имате интерес към книгоиздаването. Бени върши чудесна работа там.

Рованиеми и Лапландия през лятото – един много интересен текст, където човек може да прочете интересна информация за Рованиеми. Това е и блогът, който следя от най-дълго време и съм изчела всички публикации. През последните години авторката не пише толкова често, но пък всеки пост е много интересен. Препоръчвам.

xoxo
Amairo out

It's only fair to share...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Tumblr
Tumblr

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: