Amairo Log: Criminal

Понеделник – денят, който никой не обича. Или поне всички тези, на които работна седмица започва в понеделник. Признавам си, вече и аз не го обичам, ама няма как да променя каквото и да било в този момент.

Затова като един типичен Телец и представител на градското стадо на Майничките, днес теглих майните на всички притеснения и си казах, че няма смисъл да се стресирам и да мисля до безкрай за неща, които не мога да променя. Подейства доста добре и въпреки натоварения ден на работа, (да, бях на работа, нищо, че е празник) вечерта се чувствах добре и в мир със себе си. То било хубаво, бе!


Днес излезе албума на Темин – Never Gonna Dance Again : ACT 1 – и честно казано ме отвя. Съдържа 9 песни – 7 нови, сингъла “2 KIDS” и версия на корейски на хитовото парче “Famous”. Заглавната песен “Criminal” не само че е много добра, но и видеото към нея е доста приятно и много визуално. Темин в близък кадър? Да, моля!!!


Реших се да си търся вече наистина психоаналитик. В близките дни ще се впусна в едно велико търсене на такива специалисти в Пловдив и каквото Google покаже. Ходенето на психоаналитик все още не е приета практика в България, но предпочитам да опитам, отколкото да затъвам повече и повече в депресивни мисли.


А ти видя ли?

Написаното слово остава – задължително е да прочетете това интервю с Ива Колева. И докато сте там вижте и всички останали интервюта, особено ако имате интерес към книгоиздаването. Бени върши чудесна работа там.

Рованиеми и Лапландия през лятото – един много интересен текст, където човек може да прочете интересна информация за Рованиеми. Това е и блогът, който следя от най-дълго време и съм изчела всички публикации. През последните години авторката не пише толкова често, но пък всеки пост е много интересен. Препоръчвам.

xoxo
Amairo out

One thought on “Amairo Log: Criminal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *