Music Favorites | септември 2018

Music Favorites

Ето че пропуснах още един месец, но не е чак толкова страшно. Това, което се случва напоследък е, че слушам едно почти 95% от времето само к-поп и макар и да искам да слушам друго, не ми се получава особено много. Този път започнах да слушам много повече музика от жанра и не само EXO и VIXX. Както може да се види от предишния ми пост (писан преди векове xD), започнах да слушам и NCT 127 и смятам да започна да ги слушам повече занапред, за да си харесам повече песни.

Този месец беше страхотен, защото се появиха някои соло песни на членове на така любимите ми EXO. От Лей се появи релифта на Алан Уолкър на иконичната негова песен “Sheep”, която се е получила много добре и много ми хареса. От Бекхьон имаме пък песента “Young”, заедно с рапъра Локо, която е страхотна песен с важен текст. Прекрасен е и дуета на двамата рапъри на EXO – Чаньол и Сехун. Те са направили прекрасно парче – много добър ритъм и мелодия, и даже успях да науча танца към нея. В “We Young” определено можем да се насладим на вокалните възможности на дуото, които не чуваме толкова често.

През този месец имаше и нови песни от бившите членове на EXO – Крис, Лухан и Тао. Техните песни също се оказаха много добри и не трябва да бъдат подминавани. Уча се как да припявам на китайски, но е много трудно и засега само ще се наслаждавам на песните.

И без да се обяснявам повече преминавам към новия формат на този тип постове. От този месен нататък (надявам се), ще си правя малка класация на най-любимите ми 13 песни, които съм слушала през месеца и ако котка не ми мине път, ще ги споделям тук в края на всеки месец. За септември избрах 13 песни, базирани на статистиката ми в Last.fm и историята в YouTube и нека ви покажа кои са те. . (Добре де, веднага щом свърших с класацията, се сетих за още 2 песни, така че е нещо като топ 15, но нека кажем, че въпреки това е топ 13.)

1st Runner Up: LuHan – The Moment

2nd Runner Up: Planetarium Records / PLT – IGOHOLIC 

September 2018 Top 13 Music Favorites

13. BTS – Idol
12. iKON – Killing Me
11. Z.Tao, Diplo and Mo – Stay Open
10. HALO – O.M.G.
9. Monsta X – Black Swan
8. Kris Wu ft. Jhené Aiko – Freedom
7. Chen (EXO) – I’m Not Okay
6. BLACKPINK – Ddu-du Ddu-du
5. GOT7 – Lullaby
4. Girls Generation -Oh!GG- – Lil’ Touch
3. Chanyeol & Sehun (EXO) – We Young
2. Baekhyun (EXO) ft. Loco – YOUNG
1. Lay (EXO) – Sheep (Alan Walker Relift)

xoxo
Amairo out

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *