5 Songs on My Mind #3

Все се каня да седна и да пиша ей така просто за песните, които харесвам напоследък. Но пословичния ми мързел, или по-скоро депресия ме спират от тази ми дейност. Днес обаче ми е ден за писане и реших, че все пак искам да споделя малко от любимите ми в момента песни. Някои от тях слушам прекалено много през последните месеци, други пък си харесах наскоро.

#1: Leo – Thanks For…

Признавам си, че е имало моменти, в които слушам само тази песен. Емоцията, която Лео изразява тук, текста и абсолютно всичко в тази песен ме карат да се чувствам добре, сякаш има някой, който ме разбира. Когато се чувствам най-зле слушам тази песен, защото само тя може да ме изкара от страшната черна дупка на лошите мисли. Пък и все пак, Лео си е Лео и няма друг като него. Ето и линк за студио версията на песента, която е част от първия мини-албум на VIXX LR.

#2: ONEWE – Parting

Тези момчета нямат лоша песен, а пък тази хем е баладична, хем е и раздвижена. Определено ми легна на сърцето още от първото слушане и определено ще я слушам доста повече и занапред. Много ми се иска обаче и повече хора да започнат да им обръщат внимание.

#3: A.C.E – Goblin (Favorite Boys)

A.C.E правят все по-добри песни с всяко завръщане. Все си мисля, че няма как новата песен да надмине старите, обаче все това се получава. И тук момчетата са се раздали на максимум и от към самото изпълнение, клипа, текста, облеклата им… всичко е представено по много интересен начин. Усещам как ще ми бъде есенен фаворит тази песен.

#4: Y&W – Thirsty Now

Y&W е сравнително нова група – дебютираха само преди месец, а причината аз да започна да ги следя е фактът, че това е новата група на Ъндже, който беше част от 14U. Първата им песен беше добра, но тази е дори още по-добра и се хващам, че вече доста активно си я преповтарям. И определено ще я слушам пак и пак и занапред. Ето и линк към Spotify.

#5: ATEEZ – Inception

Последни, но определено не и на последно място са ATEEZ с песента им “Inception”, макар че тук може да сложа и всяка една друга песен от последното им EP. Момчетата са изключително талантливи и с всеки следващ албум показват колко много могат и колко още по-добри неща ще показват. И за да затвърдя това си твърдения искам да споделя и бонус – изпълнението им на Immortal Songs на песента “Black Cat”.

xoxo
Amairo out

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *