Amairo Log: Without a Trace

Тази седмица колежката ми Лили няколко дни подред ме лъже, че е петък, и покрай нея и аз си мисля, че е петък. Уви, не е петък, а само четвъртък, но вече нямам търпение тази седмица да приключи вече, макар че имаше няколко интересни вечери.

Както се очакваше, времето активно се разваля, започва да вали и вятърът духа сякаш не иска да остави никого на земята. В тези дни ми се иска отново да живеех сама или поне да имаше как да остана на тихичко, да слушам как духа вятъра навън, да се сгуша в някое одеяло и да си чета книжка. Дори само мисълта за такава възможност ме успокоява и ме кара да се чувствам поне малко по-добре.

Пък и тази седмица се поддадох и най-накрая се сдобих със “Среднощно слънце” на Стефани Майър. Това си е “Здрач”, само че от гледната точка на Едуард, а аз съм много голяма фенка на така наречения бляскащ вампир. Съжалявам, но не мога да заклеймя любима поредица, само защото множеството е решило, че е проблематична. Пък и кой ти гледа че той е над 200 години по-голям от Бела… Подробности. 😀


Покрай всичко, което ми се струпа тази седмица започнах да слушам малко по-разнообразна музика. Активно се завръщам към рока, липсваха ми дългите соло китари и ритъма на барабаните. Колкото повече слушам, толкова повече се чувствам сякаш се завръщам у дома. Особено много ми липсваха the GazettE и все така ме е яд, че изпуснах концерта им в Лондон. Но, някой ден ще направят пак и аз ще летя с пълна скорост натам, само да ми е валиден паспорта де. Хахаха. Тъп Брексшит. В тяхна чест ви черпя с невероятната “Without a trace”.


Абонирах се за The New York Times. Омръзна ми да искам да прочета един куп неща от там, а да ме лимитират с по едва 3 статии на месец. Получих много добра оферта, където плащам само по 2 евро на месец и чета всичко в сайта. Как да не се възползвам? ^^


А ти видя ли?

9 Long-Distance Relationship Habits That Totally Apply to Staying Close With Friends, Too – една доста интересна статия, която ми попадна наскоро. Аз лично имам доста приятели, с които никога не съм се виждала на живо, но мога да твърдя, че са едни от най-близките ми.

xoxo
Amairo out

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *