Amairo Log

Amairo Log: Without a Trace

Тази седмица колежката ми Лили няколко дни подред ме лъже, че е петък, и покрай нея и аз си мисля, че е петък. Уви, не е петък, а само четвъртък, но вече нямам търпение тази седмица да приключи вече, макар че имаше няколко интересни вечери.

Както се очакваше, времето активно се разваля, започва да вали и вятърът духа сякаш не иска да остави никого на земята. В тези дни ми се иска отново да живеех сама или поне да имаше как да остана на тихичко, да слушам как духа вятъра навън, да се сгуша в някое одеяло и да си чета книжка. Дори само мисълта за такава възможност ме успокоява и ме кара да се чувствам поне малко по-добре.

Пък и тази седмица се поддадох и най-накрая се сдобих със “Среднощно слънце” на Стефани Майър. Това си е “Здрач”, само че от гледната точка на Едуард, а аз съм много голяма фенка на така наречения бляскащ вампир. Съжалявам, но не мога да заклеймя любима поредица, само защото множеството е решило, че е проблематична. Пък и кой ти гледа че той е над 200 години по-голям от Бела… Подробности. 😀


Покрай всичко, което ми се струпа тази седмица започнах да слушам малко по-разнообразна музика. Активно се завръщам към рока, липсваха ми дългите соло китари и ритъма на барабаните. Колкото повече слушам, толкова повече се чувствам сякаш се завръщам у дома. Особено много ми липсваха the GazettE и все така ме е яд, че изпуснах концерта им в Лондон. Но, някой ден ще направят пак и аз ще летя с пълна скорост натам, само да ми е валиден паспорта де. Хахаха. Тъп Брексшит. В тяхна чест ви черпя с невероятната “Without a trace”.


Абонирах се за The New York Times. Омръзна ми да искам да прочета един куп неща от там, а да ме лимитират с по едва 3 статии на месец. Получих много добра оферта, където плащам само по 2 евро на месец и чета всичко в сайта. Как да не се възползвам? ^^


А ти видя ли?

9 Long-Distance Relationship Habits That Totally Apply to Staying Close With Friends, Too – една доста интересна статия, която ми попадна наскоро. Аз лично имам доста приятели, с които никога не съм се виждала на живо, но мога да твърдя, че са едни от най-близките ми.

xoxo
Amairo out

It's only fair to share...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Tumblr
Tumblr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: