Listening

5 Songs on My Mind #4

Днес ми е музикална събота и се присетих, че от много време не съм споделяла последните си любими песни. Напоследък се опитвам да слушам колкото се може по-разнообразна музика, и плейлистът ми е една много голяма каша, но пък на кого му пука… нали само аз си го слушам постоянно. Ако все пак някой иска да разнообрази музикалния си вкус – ето 5 песни, които да добави в плейлиста си.

#1: Okashii Gang – BLUE

Разбрах за Okashii Gang благодарение на Cold Bay. Определено ми харесва как правят музика, а албумът “AGATHA” е много добър. Особено голямо впечатление ми направи песента “Blue” и вече съм я слушала над 100 пъти. Определено ще бъде слушана много и занапред.

#2: Golden Child – Burn It

С всеки следващ рилийз Golden Child стават все по-добри, няма спор в това. Изключително ми харесаха предишните им рилийзи, но този определено е най-добрия досега. “Burn It” освен че е песен, която няма как да не се забие в главата на човек с прекрасната си мелодия, хваща окото и с кинематографичния си клип – имах чувството, че гледам късометражен филм, вместо клип на песен.

#3: VIINI – Sunrise

VIINI има един такъв дълбок глас, който няма как да се пренебрегне. Още в началото, когато го чух как пее знаех, че ще се превърне в много любим мой изпълнител, и така и стана. Досега няма нито една слаба песен и съм убедена, че и занапред ще е така. “Sunrise” е част от саундтрака към уеб драмата “Кафе Килиманджаро”, която се каня да гледам скоро.

#4: ONEUS – No diggity

Както и ONEWE, ONEUS правят страхотна музика. Харесвам групи, които имат присъствие на сцената, изпълненията им са на високо ниво, и самите песни не страдат от това – всяка една има собствен уникален чар. “No Diggity” е една от по-ритмичните им песни, и мен лично ме кара да искам да танцувам в ритъма ѝ. Харесвам я наистина много.

#5: Stray Kids – Any

Много харесвам тази песен и си признавам, че Stray Kids е една от групите, които ме направиха тяхна фенка само и единствено с музиката си – така и не съм научила как се казват по отделно. Упс. “Any” ми остана активно в мозъка и доста сутрини се будя с тази песен и си я тананикам после по цял ден. Може би защото я свързвам с определен човек, но е ясно, че скоро няма да спра да си я пея.

xoxo
Amairo out

It's only fair to share...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Tumblr
Tumblr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: