5 Songs on My Mind #4

Днес ми е музикална събота и се присетих, че от много време не съм споделяла последните си любими песни. Напоследък се опитвам да слушам колкото се може по-разнообразна музика, и плейлистът ми е една много голяма каша, но пък на кого му пука… нали само аз си го слушам постоянно. Ако все пак някой иска да разнообрази музикалния си вкус – ето 5 песни, които да добави в плейлиста си.

#1: Okashii Gang – BLUE

Разбрах за Okashii Gang благодарение на Cold Bay. Определено ми харесва как правят музика, а албумът “AGATHA” е много добър. Особено голямо впечатление ми направи песента “Blue” и вече съм я слушала над 100 пъти. Определено ще бъде слушана много и занапред.

#2: Golden Child – Burn It

С всеки следващ рилийз Golden Child стават все по-добри, няма спор в това. Изключително ми харесаха предишните им рилийзи, но този определено е най-добрия досега. “Burn It” освен че е песен, която няма как да не се забие в главата на човек с прекрасната си мелодия, хваща окото и с кинематографичния си клип – имах чувството, че гледам късометражен филм, вместо клип на песен.

#3: VIINI – Sunrise

VIINI има един такъв дълбок глас, който няма как да се пренебрегне. Още в началото, когато го чух как пее знаех, че ще се превърне в много любим мой изпълнител, и така и стана. Досега няма нито една слаба песен и съм убедена, че и занапред ще е така. “Sunrise” е част от саундтрака към уеб драмата “Кафе Килиманджаро”, която се каня да гледам скоро.

#4: ONEUS – No diggity

Както и ONEWE, ONEUS правят страхотна музика. Харесвам групи, които имат присъствие на сцената, изпълненията им са на високо ниво, и самите песни не страдат от това – всяка една има собствен уникален чар. “No Diggity” е една от по-ритмичните им песни, и мен лично ме кара да искам да танцувам в ритъма ѝ. Харесвам я наистина много.

#5: Stray Kids – Any

Много харесвам тази песен и си признавам, че Stray Kids е една от групите, които ме направиха тяхна фенка само и единствено с музиката си – така и не съм научила как се казват по отделно. Упс. “Any” ми остана активно в мозъка и доста сутрини се будя с тази песен и си я тананикам после по цял ден. Може би защото я свързвам с определен човек, но е ясно, че скоро няма да спра да си я пея.

xoxo
Amairo out

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *