Listening

5 Songs on My Mind #3

Все се каня да седна и да пиша ей така просто за песните, които харесвам напоследък. Но пословичния ми мързел, или по-скоро депресия ме спират от тази ми дейност. Днес обаче ми е ден за писане и реших, че все пак искам да споделя малко от любимите ми в момента песни. Някои от тях слушам прекалено много през последните месеци, други пък си харесах наскоро.

#1: Leo – Thanks For…

Признавам си, че е имало моменти, в които слушам само тази песен. Емоцията, която Лео изразява тук, текста и абсолютно всичко в тази песен ме карат да се чувствам добре, сякаш има някой, който ме разбира. Когато се чувствам най-зле слушам тази песен, защото само тя може да ме изкара от страшната черна дупка на лошите мисли. Пък и все пак, Лео си е Лео и няма друг като него. Ето и линк за студио версията на песента, която е част от първия мини-албум на VIXX LR.

#2: ONEWE – Parting

Тези момчета нямат лоша песен, а пък тази хем е баладична, хем е и раздвижена. Определено ми легна на сърцето още от първото слушане и определено ще я слушам доста повече и занапред. Много ми се иска обаче и повече хора да започнат да им обръщат внимание.

#3: A.C.E – Goblin (Favorite Boys)

A.C.E правят все по-добри песни с всяко завръщане. Все си мисля, че няма как новата песен да надмине старите, обаче все това се получава. И тук момчетата са се раздали на максимум и от към самото изпълнение, клипа, текста, облеклата им… всичко е представено по много интересен начин. Усещам как ще ми бъде есенен фаворит тази песен.

#4: Y&W – Thirsty Now

Y&W е сравнително нова група – дебютираха само преди месец, а причината аз да започна да ги следя е фактът, че това е новата група на Ъндже, който беше част от 14U. Първата им песен беше добра, но тази е дори още по-добра и се хващам, че вече доста активно си я преповтарям. И определено ще я слушам пак и пак и занапред. Ето и линк към Spotify.

#5: ATEEZ – Inception

Последни, но определено не и на последно място са ATEEZ с песента им “Inception”, макар че тук може да сложа и всяка една друга песен от последното им EP. Момчетата са изключително талантливи и с всеки следващ албум показват колко много могат и колко още по-добри неща ще показват. И за да затвърдя това си твърдения искам да споделя и бонус – изпълнението им на Immortal Songs на песента “Black Cat”.

xoxo
Amairo out

It's only fair to share...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Tumblr
Tumblr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: