5 Songs on Friday
Listening

5 Songs on My Mind #1

Петък, 20-ти декември 2019! И докато се чудех какво да правя в тази скучна вечер, гледайки статистиката в Last.fm, реших да започна да пускам по няколко песни в един вид нова рубрика. Във всеки такъв пост ще споделям по 5 песни, които са ми наум и не мога да спра да слушам.

Да започваме!

#1: EXO – Obsession

Няма да съм аз, ако не започна с EXO! Все пак, това е най-любимата ми група. “Obsession” е заглавната песен от последния им албум и я обичам прекалено много.

#2: CL – +ONE AND ONLY180228+

CL беше лидерката и главен вокалист и рапър на момичешката група 2NE1. Е, 2NE1 вече не са активни и договорът и с YGE изтече и тя се завърна с нова музика. Първите ѝ нови песни са направо като огън, а аз лично съм прекалено пристрастена към “+ONE AND ONLY180228+” и не мога да спра да я слушам. Трябва да я чуете и вие.

#3: CIX – Numb

CIX са к-поп група, която дебютира тази година. И докато харесах дебютната им песен и ми допадна японският им рилийз, тази последна песен от последното им завръщане е невероятна. Прекалено добра и не мога да спра да си я тананикам. Обожавам я.

#4: 5 Seconds of Summer – Easier (cover by A.C.E)

Първо искам да кажа, че всъщност не слушам много западна музика. Или почти изобщо. Има няколко песни, които знам, но това е защото любими мои музиканти от Азия са им правили кавъри. И тук случая е същия. Чувала бях за 5SOS, но така и не бях слушала нито една тяхна песен. Е, сега знам една и честно казано предпочитам да слушам кавъра, направен от A.C.E, които по мое мнение са много по-добри – разбира се, това е лично мнение!

#5: IN2IT – SnapShot

Преди точно 2 седмици, в този момент, бях на концерта на IN2IT в България и имах възможността да слушам тази песен на живо, заедно и с другите им песни. Беше страхотно преживяване, момчетата са много талантливи и изпълненията им на живо са великолепни и заслепяващи. Песента ми остана в мозъка и само си я тананикам през последните 2 седмици, затова нямаше как да не я включа тук.

xoxo
Amairo out

It's only fair to share...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Tumblr
Tumblr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: