5 Songs on My Mind
Listening

5 Songs on My Mind #2

4 месеца по-късно, най-накрая реших да напиша втория пост, в който споделям повече музика. Таймингът ми е просто прекрасен, нали? “5 Songs on My Mind” ще пиша, когато искам да пиша, по всяко едно време. Надявам се това да се случва по-често, отколкото досега.

Та хайде сега да споделя прословутите песни, които не мога да спра да слушам.

#1: VIXX LR – Beautiful Night

Тази песен я обожавам и не мога да спра да я слушам. Повтаря се отново и отново. Лео е както се казва моя ултимейт баяс и много харесвам гласа му. VIXX LR е много любимо мое дуо. Рави има превъзходен дълбок глас и комбинацията между двамата е магична. Може да чуете студио версията на песента в Spotify.

#2: Suho – Let’s Love

Сухо – лидерът на EXO – дебютира соло. Мини-албумът му е повече от страхотен – балади, но със страхотно рок звучене, включено в някои от песните, което ги правят повече от балади. “Let’s Love” е заглавната песен и много ми харесва. Чуйте я и вие.

#3: ONEWE feat. Hwa Sa – Q

ONEWE са една от корейските банди, които обожавам да слушам. Слушам ги още откакто бяха MASS 0904 и се радвам, че все още са активни дори след всички промени. “Q” е последната им песен и в нея участва и Hwa Sa от MAMAMOO. Песента заслужава много внимание, така че ако случайно четете това, чуйте я.

#4: VIXX LR – Beautiful Liar

“Beautiful Liar” е заглавната песен от дебютния рилийз на VIXX LR. Всичко в тази песен сякаш крещи, че е перфектна – от текста и мелодията, до всяка сцена във видеото. Разказва много интересна история и ако се вгледате внимателно ще забележите различни значения в сцените. Обожавам последната сцена, където Лео свири на пиано.

#5: WINNER – Remember

Спомням си, когато WINNER дебютираха през 2014 година и от тогава досега нещата доста са се променили. Те са невероятно талантливи и се радвам, че все така съм техен фен. Сега, когато Джин У влезе в казармата те очевидно ще сложат на пауза изявите си, и след като последният преди паузата албум излезе, някак си не мога да спра да слушам заглавната песен “Remember”, която ми носи и носталгия, но и щастие.

xoxo
Amairo out

It's only fair to share...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Tumblr
Tumblr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: