5 Songs on My Mind #2

5 Songs on My Mind

4 месеца по-късно, най-накрая реших да напиша втория пост, в който споделям повече музика. Таймингът ми е просто прекрасен, нали? “5 Songs on My Mind” ще пиша, когато искам да пиша, по всяко едно време. Надявам се това да се случва по-често, отколкото досега.

Та хайде сега да споделя прословутите песни, които не мога да спра да слушам.

#1: VIXX LR – Beautiful Night

Тази песен я обожавам и не мога да спра да я слушам. Повтаря се отново и отново. Лео е както се казва моя ултимейт баяс и много харесвам гласа му. VIXX LR е много любимо мое дуо. Рави има превъзходен дълбок глас и комбинацията между двамата е магична. Може да чуете студио версията на песента в Spotify.

#2: Suho – Let’s Love

Сухо – лидерът на EXO – дебютира соло. Мини-албумът му е повече от страхотен – балади, но със страхотно рок звучене, включено в някои от песните, което ги правят повече от балади. “Let’s Love” е заглавната песен и много ми харесва. Чуйте я и вие.

#3: ONEWE feat. Hwa Sa – Q

ONEWE са една от корейските банди, които обожавам да слушам. Слушам ги още откакто бяха MASS 0904 и се радвам, че все още са активни дори след всички промени. “Q” е последната им песен и в нея участва и Hwa Sa от MAMAMOO. Песента заслужава много внимание, така че ако случайно четете това, чуйте я.

#4: VIXX LR – Beautiful Liar

“Beautiful Liar” е заглавната песен от дебютния рилийз на VIXX LR. Всичко в тази песен сякаш крещи, че е перфектна – от текста и мелодията, до всяка сцена във видеото. Разказва много интересна история и ако се вгледате внимателно ще забележите различни значения в сцените. Обожавам последната сцена, където Лео свири на пиано.

#5: WINNER – Remember

Спомням си, когато WINNER дебютираха през 2014 година и от тогава досега нещата доста са се променили. Те са невероятно талантливи и се радвам, че все така съм техен фен. Сега, когато Джин У влезе в казармата те очевидно ще сложат на пауза изявите си, и след като последният преди паузата албум излезе, някак си не мога да спра да слушам заглавната песен “Remember”, която ми носи и носталгия, но и щастие.

xoxo
Amairo out

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *