Amairo Log: Amnesia

23-тият ден на 2021 година

Най-накрая се реших, че е време за промяна. Никога не съм обичала да седя прекалено много време на едно място или пък без никаква промяна, пък било то и минимална такава. Затова от днес отново съм руса и с една идея по-къса коса. Скалпът ме боли от всичките 3 часа и половина, през които беше подложен на неимоверни мъки, но пък резултатът си заслужаваше.

И като изключим това ми велико постижение, днес не свърших нищо друго. Мисля, че е крайно време да сложа край на приемането на тези анти-депресанти – не стига, че са ужасни капсули и едва ги преглъщам, ами и постоянно ми се спи и качвам килограми. Няма да я бъде тая! На всичкото отгоре дори вече не ми помагат… депресията се завърна с пълна сила и танцува степ до мен, присмивайки се на всичките ми усилия.

Мозъкът ми се е вкарал в един непрестанен loop, където постоянно ми се натрапват мисли, от които искам да избягам, но за съжаление не ми се получава. Но пък имам толкова визуални сънища, че понякога, когато се събудя не мога да разбера кое е истина, и кое всъщност е сън. Някои сънища са приятни и ми се иска да са били истина, докато други са си чисто наказание – не искам да се връщам на училище, скъпо подсъзнание. Изобщо!


Обожавам дебютния албум на Кай. Не защото е от EXO, а защото е невероятно добър. 6 песни, но пък какви! Знаех си, че очаквам нещо много добро, но пък Кай надхвърли всичките ми очаквания и ме остави в “УАУ” състояние, от което не мога да се измъкна вече 2 месеца. А пък песента “Amnesia” направо си ме е обсебила. Това отдолу не е официален клип, но пък песента е страхотна.


А ти видя ли?

20 Realistic Micro-Habits To Live Better Every Day – една определено много интересна статия, от която мисля да си открадна, за да подобря ежедневието си. Мисля, че си заслужава.

The books that shaped 2020 – интересен поглед към книгите от 2020-та от страна на едно от най-големите издателства в света – Penguin Books.

xoxo
Amairo out

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *